Julemærkemarchen 2022

Sæt kryds i kalenderen søndag den 4. december 2022

Start julemåneden med en hyggelig skovtur for en god sag

227 mennesker valgte at gå med i Julemærkemarchen sidste år, og det gav et overskud på knap 12.000 kr. fra Næstved til Julemærkehjemmene.

  • Vi håber at se mindst ligeså mange i år, og hvis vejret holder, er skoven smukt snepyntet, siger Inger Stelzig, der er tovholder på marchen, som igen i år udgår fra Næstved Firma Sport, Kasernevej 24 i Næstved.
  • Vi sørger i hvert fald for at julepynte idrætscentret efter alle kunstens regler, så man kan indtage gløgg og æbleskiver eller kaffe og kage i hyggelige rammer, tilføjer Inger Stelzig.

Julemærkemarchen finder sted søndag den 4. december kl. 10.00, og der kan købes startkort i NFS. Årets julemærke kan også købes på stedet sammen med andre skønne julesager. Årets julemærke er tegnet af reklametegner Niels Ditlev, som selv har været på Julemærkehjemmet i Hobro i 1962.

  • Denne kærlige oplevelse i en ellers vanskelig barndom har sat sit positive præg på min opvækst, og nu har jeg fået mulighed for at give noget tilbage, siger Niels Ditlev.

Overskuddet fra julemærkemarchen går til de fem julemærkehjem i Danmark. Her kan børn, der mistrives, bliver mobbet eller er ensomme, få hjælp. På et ophold her bliver de en del af et fællesskab med støtte og omsorg fra andre børn og pædagoger. Det styrker deres selvværd, og lærer dem nye måder at se sig selv og verden på. 

  • Det koster kun 40 kr. at gå med, og familiens hund er også velkommen i Kalbyrisskoven i snor, fortæller Inger Stelzig. Det er en hyggelig tradition, og mange familier vælger at samles derhjemme bagefter til en dejlig frokost, tilføjer hun.

Her kan du se de billeder der blevet taget i 2021

Inger Stelzig
Julemærkemarch

Fakta

Julemærkemarch 2022

Sted:
Næstved Firma Sport
Kasernevej 24
4700 Næstved

Hvornår:
Søndag den 4. december 2022 kl. 10