Motion med et smil

SE vores flyer KLIK HER

Er du klar til at give træningen et skud og måske smide et par kilo eller to - og er dit mål at komme i bedre form - så kom til Motion med et smil hver onsdag fra kl. 17.10-18.00. fra onsdag den 26.09.18-12.12.18

Holdet er for dig (M/K) med ekstra former og mod på at være aktiv. Vi vil have fuld skrue på bevægelsesglæden, øget livskvalitet og bedre form - stille og roligt! I ”Motion med et smil” er der plads til alle og højt til loftet.  Det vigtigteste er, at du klar med et smil og dit gode humør.

Vi bruger egen kropsvægt i træningen og prøver os frem, til vi finder grænsen. Du skal kunne mærke, at kroppen er brugt (på den gode måde), når vi siger farvel og på gensyn. Vi lægger små, sjove konkurrencer ind i træningen med et snert af leg, så vi i fællesskab finder lysten til at bevæge os.

Det eneste mål vi har på holdet er, at der skal være plads til alle og at skabe et rum, hvor alle føler sig trygge. Vi forventer, at deltagerne har et BMI over 30.

Vi aftaler i fællesskab, om vi skal lave nogle tests i starten og slutningen af forløbet, så du har mulighed for at følge udviklingen. Fokus er ikke nødvendigvis vægttab, men at styrke kroppen og øge livskvaliteten.

Vi glæder os til at se Jer

Line Hansen – Fysioterapeut og Jacob Hansen-Kok