Mærk Næstved Løbet 2017

Se billeder fra Mærk Næstved Løbet 2017, fotograf John Kulas KLIK HER

Mærk Næstved Løbet 2017 er vel overstået.

Et stort tak til alle sponsorer, og alle hjælperne.


Mærk Næstved Løbet 2017 arrangeret af HGATM og NFS er nu veloverstået. Der var 368 der deltog fordelt på alle aldre og niveauer over gang, løb i alle hastigheder og kørestole. Størsteparten tog de 5 km.

Solen skinnede, Avantgarden optrådte og Borgmesteren skød løbet i gang. Stemningen var god og mange deltog i den fælles opvarmning ved Zumba-Laura. Speaker Morten Dam Sørensen sørgede for at få dagen til at glide, så mange fik en kommentar med på vejen, samtidig med der blev delt præmier ud til vinderne og fundet bortkomne ejendele.

Alt i alt er vi som arrangører godt tilfredse. Vi er klar over, der var en lille hurtle på den nye vej, hvor ujævn asfalt gjorde, der opstod farlige situationer. Det er selvfølgeligt beklageligt, men omvendt må vi erkende, at det er umuligt at forudse alt. Og når man går et par stykker på den nye vej, har den virket ok og når man så pludselig er næsten 400 mennesker, ja så var situationen en anden.. vi håber, at ingen er kommet slemt til skade med varige mén til følge.


For dem som  har interesse i resultaterne og evt. udskrive et diplom, kan finde alle resultater på Sportstiming.dk KLIK HER

Mærk Næstved Løbet har været forbundet med vejåbninger. Pt. er der ikke flere i vente, så vi må se, hvad vi finder på.Har man en god idé, er man velkommen til at henvende sig med den :-) For selvfølgelig skal der komme flere Mærk Næstved Løb.

Løbs arrangører

Næstved Firmasport, HGATM og Næstved Bladet/Søndagsavisen arrangerer Mærk Næstved Løbet i et samarbejde. Mærk Næstved Løbet støttes af Mærk Næstved og flere andre, hvor Sydbank, Barslund, Kähler og Bilka er de største sponsorer.

Med venlig hilsen Styregruppen Mærk Næstved Løbet 2017

Sven Nielsen fotograferede ved Mærk Næstved Broløbet 2016, se billederne KLIK HER

Og se også Drone filmen fra 2016 KLIK HER