Julemærkemarchen 2017

Billeder fra Julemærke marchen 2017 KLIK HER

Jo, vi var bange for, at regnen ville afholde mange fra at være med i årets Julemærkemarch, men nej, der skal mere til at skræmme næverne fra at julehygge og holde fast i en dejlig juletradition - hele storfamilien Lindy Christensen var med for 18. år i træk - og fra Ecophon deltog 19 medarbejdere. Samlet var 247 på skovtur søndag den 3. december  med efterfølgende hygge i cafeen med julegløgg og æbleskiver, og vi  samlede 13.379 kr. ind til Julemærkehjemmene :-). 

Sille Roulund (her sammen med tvillingerne Ella og Christian) gav deltagerne nogle gode ord med på vejen med en stor tak for at støtte den gode sag, så endnu flere børn kan få en ny start på et af landets 5 julemærkehjem. Sille, Ella og Christian gennemførte alle tre 5 km marchen :-). Og en stor tak til Herlufsholm for at lægge den smukke Kalbyrisskov til skovturen :-). 

I sidste øjeblik fik vi lavet nogle ændringer af ruterne, så deltagerne var sikre på at få børn og barnevogne igennem uden alt for meget pløre på støvler og hjul, og det gik fint! 

Overskuddet blev flot: 13.379 kr. 

Familien Lindy Christensen var med for 18. år i træk

Det er frivillige fra SeniorMotion og Næstved Firma Sport, der står for marchen og for julehygge i cafeen med gløgg, æbleskiver og varm cacao med flødeskum. 

Her ses fra venstre Cecilia Bjørk Møller, som er med for 10.gang, selv om hun ikke er fyldt 10 år (!) med mor Mette Bjørk Møller, og i barnevognen Conrad Bjørk Møller - med for 2. gang, selv om han ikke er fyldt 2 år endnu. Cecilie har 10 medaljer og Conrad 2. Fremmelig familie :-)

Gør som familien Bjørk Møller - tag alle med - eller gå sammen med venner, kolleger, hunden m. fl. til næste års Julemærkemarch søndag den 2. december kl. 10 – jo flere, jo bedre!  

JULEMÆRKEMARCHEN – en god sag at gå eller løbe for!

Læs mere her: https://www.julemaerkemarchen.dk/